Τα κείμενά μου σε αυτή την σελίδα δημοσιεύθηκαν (ή προορίζονταν για δημοσίευση) σε
εφημερίδες,  περιοδικά και διάφορες ιστοσελίδες. Δεν αντανακλούν πάντα
τις προσωπικές μου απόψεις αλλά θεωρώ ότι έχουν ενδιαφέρον.


Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 13:14

«Βοήθεια στο σπίτι» από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Written by

Στο πλευρό των ηλικιωμένων και των ατόμων με χρόνια προβλήματα υγείας και αναπηρία, βρίσκεται σταθερά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στη σημερινή πανδημία του νέου κορονοϊού συνεχίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι», από το 1988 έως σήμερα, για την παροχή άρτια οργανωμένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινοτικής φροντίδας στους πλέον ευάλωτους συνανθρώπους μας, με σκοπό την εξασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ο ΕΕΣ έχει ξεκινήσει επίσης μια νέα δράση για την ψυχοκοινωνιική υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων. Κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι παρέχουν συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη στους πολλίτες που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα, η οποία δημιουργεί ανατροπές στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για παροχή ψυχοκοινωνικής – ψυχολογικής υποστήριξης από εκπαιδευμένα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης: 210 3613574 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00έως15.00

Δημοσιεύθηκε στο CNN Greece 14 Απριλίου 2020

Read 345 times