Τα κείμενά μου σε αυτή την σελίδα δημοσιεύθηκαν (ή προορίζονταν για δημοσίευση) σε
εφημερίδες,  περιοδικά και διάφορες ιστοσελίδες. Δεν αντανακλούν πάντα
τις προσωπικές μου απόψεις αλλά θεωρώ ότι έχουν ενδιαφέρον.


Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 22:57

Μήπως ήταν «χρήσιμη» η κυρία Λοΐζου

Written by

«Κανένα περιθώριο διαφθοράς για την Αριστερά» άκουσα να λέει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφορικά με την υπόθεση Λοΐζου…

Γιατί δεν σας πιστεύω και πολύ κύριε Κούλογλου;

Εντάξει να το δεχθώ ότι θέλετε να κρατάτε όσο το δυνατό μεγαλύτερες αποστάσεις από ανάλογές περιπτώσεις. Αν και στην πολιτική, η διαφθορά ή για να μην το πω διαφθορά ας το πω μικρές εξυπηρετήσεις, είναι κάτι το αναπόφευκτο. Επίσης ξέρετε ότι σε οποιαδήποτε παρασπονδία θα σας ξεσκίσουν τα αντιπολιτευόμενα μέσα και όχι με fake news αλλά με αποδείξεις και γεγονότα.

Δεν μ' αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας αλλά επειδή έχουμε μια ιδέα για τις πρακτικές που ακολουθούνται συχνά πυκνά από τα κόμματα στην περίπτωση Λοΐζου κάτι βρωμάει.

Η κυρία Λοΐζου δεν ήταν καλή επιλογή για το ευρωψηφοδέλτιο. Υπήρχαν «λεκέδες» που ήταν σίγουρο ότι η αντιπολίτευση θα έβγαζε στη φόρα και θα δημιουργούσε ντόρο. Μου φαίνεται απίθανο να μην γνωρίζατε γι αυτούς τους «λεκέδες». Τόσα χρόνια στην εξουσία και με θητεία στην ΚΚΕ κάποιοι από εσάς, αυτά τα παίζετε στα δάχτυλα.

Φυσικά και γνωρίζατε, όπως γνωρίζατε και τι θα ακολουθήσει και το οποίο τελικά δεν σας έκανε και πολύ κακό. Για μερικές μέρες όλα τα μέσα ξέσκιζαν την κυρία Λοΐζου ενώ η τροπολογία Κουντουρά, Δανέλλη περνούσε αν όχι στα ψηλά, τουλάχιστον ανώδυνα.

Και όταν ήρθαν στο φως και οι τελευταίες αποκαλύψεις και ήταν πλέον αναμενόμενη παραίτησή της η δουλειά είχε τελειώσει.

Εμφανιστήκατε αδέκαστοι και χωρίς καμία ανοχή στη διαφθορά και με όλο το δικαίωμα να κουνάτε το δάχτυλο στην Ν. Δημοκρατία και να λέτε: «Ορίστε, εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει και είμαστε αμείλικτοι σε θέματα διαφθοράς και μπλα μπλα μπλα…, εσείς που ανέχεστε τον Κεφαλογιάννη και τον Κύρτσο (για τα δημοσιεύματα περί υπαλλήλων φαντάσματα και Off shore) θα πρέπει να δώσετε λόγο τώρα…». Ή να βγαίνετε όπως υπεύθυνος Τύπου του πρωθυπουργού, Θ. Καρτερός και να «τα χώνει» στην κ. Φώφη Γεννηματά μέσω Facebook για τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ (βέβαια όχι ότι έχει και άδικο)...

Μια χαρά σας βγήκε η υπόθεση Λοΐζου εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη που την πάτησε ήταν η κυρία Λοΐζου που θα μείνει με την απορία αν τελικά έγινε «βαποράκι» για να εξυπηρετήσει άλλους πολιτικούς στόχους.

Δημοσιεύθηκε στο CNN Greece 24/3/2019

Read 518 times